Oproep


Op 10 Februari 2019 is er een 0-meting georganiseerd door de Raad van beheer. Hiervoor hebben mopseneigenaren via de mail een uitnodiging gehad. Mocht u deze niet hebben ontvangen kunt u contact opnemen met [email protected].

We zoeken voor deze dag nog vrijwilligers die mee willen helpen om alles in goede banen te leiden. Wilt u een handje meehelpen kunt u een mailtje sturen naar de secretaris van Commedia.


Geef u aub uw emailadres door aan de ledenadministratie! Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes.


Leuke voorjaarsactie!!! Neem uw camera erbij en maak kans op de 'banner - plaats' op de site van Commedia. Voor alle voorwaarden en plaatsen van een foto zie; klik hier voor de actievoorwaarden


Binnen Commedia wordt gewerkt aan het opbouwen van een database van Mopshonden in het programma van ZooEasy. Heeft u een buitenlands stamboom in uw bezit dan zouden we deze graag ontvangen. Dit kan zijn van een hond die geïmporteerd is of een dekking van een buitenlandse reu maar het mag uiteraard ook een oud stamboom zijn. Graag zouden we een kopie ontvangen op

[email protected]
Alvast hartelijk dank.We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons dingen willen ondernemen, bedenken, regelen.

Dit kan van alles zijn, wanneer u aangeeft wat de mogelijkheden zijn kunnen we samen kijken wat een geschikte activiteit is.

U kunt denken aan:

  • Stukjes verzinnen voor het blad
  • Organiseren van wandelingen of andere activiteiten
  • Helpen op clubdagen of juist helpen met de voorbereiding
  • Etc etc etc…..

Er is genoeg te doen!


Graag ontvangen we van leden leuke, grappige foto’s om te plaatsen in ons clubblad of op de website!