Lieve Commedia vrienden,
 
In december 2019 hebben jullie mij het vertrouwen geschonken om als voorzitter van Commedia de vereniging en onze mopshonden te mogen vertegenwoordigen .Ik heb dit steeds met plezier en naar beste kunnen gedaan.

Supertrots ben ik dat we gezamenlijk stappen hebben kunnen zetten in het belang van het welzijn en de gezondheid van onze grootste liefde, de Mopshond. Ik heb bij mij aantreden beloofd dat ik mijn uiterste best zou doen om een convenant met de Raad van Beheer af te sluiten. Samen met, met name onze secretaris Wendy Davenschot en de commissievoorzitter fokkerij en gezondheid Jan Grit, de overige bestuursleden, commissieleden én jullie, de leden is ons dat gelukt!
 
Ik heb bijna 3 jaar mijn ziel en zaligheid in de voorzittersfunctie gestopt, maar ben tot de conclusie gekomen dat ik bepaalde zaken niet langer met mijn privé leven kan verenigen.

Met een oprecht bedroefd gevoel moet ik jullie mededelen dat ik per direct mijn functie als voorzitter en bestuurslid neer zal leggen.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 3 jaar.
Uiteraard blijf ik mij, waar ik kan, inzetten voor het welzijn en de gezondheid van ons geweldige ras. Immers, het vuur is nog niet gedoofd zolang er kooltjes zijn….

Lieve groeten,

Joke Abbenhuis

U kunt geen inhoud op deze website kopiëren.