Cookiebeleid

Bewijs van toestemming
Dit document is gegenereerd om te rapporteren welke inspanningen zijn gedaan om te voldoen aan privacywetgeving.
Dit document bevat het cookiebeleid en de cookie toestemming instellingen om toestemming aan te tonen voor de hier onder gespecificeerde regio. Voor meer informatie over dit document, ga naar https://complianz.io/consent
Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 15 maart 2020 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. Introductie Onze website, https://commedia-mopshond.nl (hierna: “de website”)
maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?
Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4. Wat is een web beacon?
Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5. Toestemming
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

Commedia Mopshonden Vereniging Cookiebeleid (EU) 15 maart 2020

6. Cookies
6.1 Technische of functionele cookies
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

6.2 Analytische cookies
Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

6.3 Marketing cookies
Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

6.4 Social media knoppen
Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan jou gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook is gevestigd in de Verenigde Staten

7. Geplaatste cookies
Google Analytics We gebruiken Google Analytics voor website statistieken. Naam Retentie Functie Statistieken (anoniem)

Commedia Mopshonden Vereniging Cookiebeleid (EU) 15 maart 2020
_gid 1 dag Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
_ga 2 jaren Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring. Elementor We gebruiken Elementor voor content creatie. Naam Retentie Functie Statistieken elementor permanent Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Delen Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen. YouTube We gebruiken YouTube voor het tonen van video’s.
Naam Retentie Functie Marketing/Tracking GPS sessie Opslaan van locatiegegevens Functioneel VISITOR_INFO1_LIVE 6 maanden Estimate bandwidth Statistieken YSC sessie Opslaan van een unieke gebruikers ID PREF 1 jaar Volgen van bezoeken over verschillende websites
Delen Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Facebook We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons. Naam Retentie Functie Marketing/Tracking

Commedia Mopshonden Vereniging Cookiebeleid (EU) 15 maart 2020
actppresence 1 jaar Regelen van frequentie van weergegeven advertenties _fbc 2 jaren Stores last visit fbm* 1 jaar Opslaan van account details xs 3 maanden Store a unique session ID fr 3 maanden Ad delivery _fbp 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites datr 2 jaren Voorkomen van fraude sb 2 jaren Opslaan van browserspecificaties *_fbm_ 1 jaar Opslaan van account details Functioneel wd 1 week Bepalen van schermresolutie act 90 dagen Ingelogd houden van gebruikers c_user 90 dagen Opslaan van een unieke gebruikers ID csm 90 dagen Voorkomen van fraude presence sessie Track if the browser tab is active
Delen Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring. Diversen
Naam Retentie Functie Doel wordt onderzocht lastTab2fa lastTabmalware
Delen Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens
U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:
U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard. Recht op inzage: je kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van jou verwerken.

Commedia Mopshonden Vereniging Cookiebeleid (EU) 15 maart 2020
Recht op rectificatie en aanvulling:
je hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer je maar wilt. Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn. Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. In- en uitschakelen en verwijdering van cookies Via je internetbrowser kun je cookies automatisch of handmatig verwijderen. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat je je internetbrowser zodanig instelt dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kun je vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10. Contact details Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via: Commedia Mopshonden Vereniging in Nederland
Website: https://commedia-mopshond.nl
Email: websitebeheer@commedia-mopshond.nl Trek cookie toestemming in
Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 15 maart 2020

Commedia Mopshonden Vereniging Cookiebeleid (EU) 15 maart 2020
Cookie toestemming instellingen do_not_track => consenttype => optin region => eu geoip => categories => <label><input checked disabled type=”checkbox” id=”cmplz_functional” style=”display: none;”><label for=”cmplz_functional” class=”cc-check”><svg width=”16px” height=”16px” viewBox=”0 0 18 18″> <path d=”M1,9 L1,3.5 C1,2 2,1 3.5,1 L14.5,1 C16,1 17,2 17,3.5 L17,14.5 C17,16 16,17 14.5,17 L3.5,17 C2,17 1,16 1,14.5 L1,9 Z”></path> <polyline points=”1 9 7 14 15 4″></polyline></svg></label><span class=”cc-category” style=”color:#fff”>Functionele cookies</span></label><label><input type=”checkbox” id=”cmplz_stats” style=”display: none;”><label for=”cmplz_stats” class=”cc-check”><svg width=”16px” height=”16px” viewBox=”0 0 18 18″> <path d=”M1,9 L1,3.5 C1,2 2,1 3.5,1 L14.5,1 C16,1 17,2 17,3.5 L17,14.5 C17,16 16,17 14.5,17 L3.5,17 C2,17 1,16 1,14.5 L1,9 Z”></path> <polyline points=”1 9 7 14 15 4″></polyline></svg></label><span class=”cc-category” style=”color:#fff”>Statistieken</span></label><label><input type=”checkbox” id=”cmplz_all” style=”display: none;”><label for=”cmplz_all” class=”cc-check”><svg width=”16px” height=”16px” viewBox=”0 0 18 18″> <path d=”M1,9 L1,3.5 C1,2 2,1 3.5,1 L14.5,1 C16,1 17,2 17,3.5 L17,14.5 C17,16 16,17 14.5,17 L3.5,17 C2,17 1,16 1,14.5 L1,9 Z”></path> <polyline points=”1 9 7 14 15 4″></polyline></svg></label><span class=”cc-category” style=”color:#fff”>Marketing</span></label> use_categories => 1 use_categories_optinstats => accept => Alle cookies revoke => Instellingen dismiss => Enkel functioneel dismiss_timeout => 10 readmore_optin => Lees meer accept_informational => Accepteren message_optout => Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. message_optin => Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. readmore_optout => Cookie Policy readmore_optout_dnsmpi => Do Not Sell My Personal Information soft_cookiewall => dismiss_on_scroll => dismiss_on_timeout => cookie_expiry => 365 view_preferences => Bekijk voorkeuren save_preferences => Voorkeuren bewaren privacy_link_us =>

Secured By miniOrange