Lidmaatschap

Mopshondenvereniging Commedia

Waarom zou ik lid worden van Commedia?

Als u lid wordt van Commedia dan helpt u mee om de gezondheid van de mops te verbeteren. Diverse mopsenliefhebbers bij Commedia zijn bijna dagelijks bezig om dit geweldige hondenras een “dierwaardig” bestaan te geven.

Het “mopsen”uiterlijk te bewaren en toch de gezondheid te verbeteren. Zo zullen deze personen alles in het werk stellen om het mopsenkarakter te behouden. Want juist dit karakter maakt de mops zo speciaal. Dit is niet alleen een club van fokkers maar ook van liefhebbers die genieten van hun mops. Een rasvereniging heeft beide nodig voor het bestaansrecht op de lange termijn. Nou is het niet zou dat er alleen maar over “serieuze” zaken wordt nagedacht.

Eigenlijk is plezier maken met jou lid van de familie nog veel belangrijker. Commedia organiseert een aantal keren per jaar wandelingen, een nieuwjaars- receptie, een familie/jonge hondendag en een clubmatch. Ook ontvangt u 4 x per jaar ons clubblad !

Wilt u onderdeel uitmaken van deze geweldige groep met mopsenliefhebbers? Heeft u zelf een echt “mopsenhart”? Heeft u meer voor u mops over dan voor u zelf?

Wordt dan lid van deze gezellige mopsenclub !

Mopshondenvereniging Commedia

Het COMMEDIA Clubblad.

Het clubblad van Commedia verschijnt 4 x per jaar. Buiten de artikelen om die u informeren over de officiële clubactiviteiten (jaarverslag/vergaderingen/enz.) staan er ook leuke verhalen in over mopsen thuis, een rubriek “tieners”, showuitslagen van de showmopsen, geboortemeldingen, uitnodigingen voor wandelingen en informatieve stukken over gedrag en gezondheid. Bent u benieuwd hoe dat er uit ziet? Op verzoek kunnen wij u een “digitale” versie toesturen !

Lidmaatschap € 27,50 per jaar, gezinsleden € 10,00 per jaar en jeugdleden € 10,00 per jaar. Entreegeld € 2,50 Voor lidmaatschap buiten Nederland gelden andere tarieven; € 32,50 per jaar.

Inschrijven kan via onderstaand formulier: